Korv Stroganoff med vildris, paprika och vitkål

Korv Stroganoff med vildris, paprika och vitkål

Så gott som hemlagat! 400 g

Vi är stolta över vår serie med färdiga rätter! Vi har lagt stor omsorg på val av råvaror och hur de tillagas. De är komponerade med yrkesstolthet och som ett alternativ till en måltid på en bättre restaurang. Helt enkelt riktigt bra och prisvärd mat, som dessutom är klar på mindre än 3 minuter.

 

Produkten är tillagad utan tillsatser eller konserveringsmedel.

Tillagningssätt: Slutför tillagningen genom att värma formen på full effekt i mikrovågsugn tills ventilen börjar pipa. Det brukar ta ungefär 2-3 minuter beroende på ugn. Låt den pipa i ca 10 sekunder innan förpackningen plockas ut. Du kan även värma förpackningen i en kastrull med kokande vatten i 10 minuter, stick inte hål i plasten.  

Ingredienser: Falukorv 26% (Gris* och nötkött* 55%, vatten, potatismjöl, fett från gris*, salt, kryddor, lök, stabiliseringsmedel E450, konserveringsmedel natriumnitrit, askorbinsyra, rökarom), vatten, ris, grädde 9%, lök, vitlök 6%, rödpaprika 6%, tomatpuré, mjölk, Kalvfond (kalvbuljong, arom, köttextrakt, tomat), vildris 2%, smör, modifierad potatisstärkelse, salt, paprikapulver, cayennepeppar och vitpeppar. *Svensk köttråvara. Allergener skrivna i VERSALER

Nettovikt: 400g
Kylvara: Förvaras i högst +4°C
Källsorteras: Kartongen sorteras som pappersförpackning, formen och filmen som plast
Producerad av: Smålandskräftan AB, Bockängsgatan 6, 571 38 Nässjö.
Konsumentkontakt: 0380-74010, info@smalandskraftan.se

Print

Näringsvärde per 100g